De woning is in 2007 gebouwd en ligt centraal op het eiland in het bungalowwijkje Kashutuin. Het wijkje bestaat uit ongeveer 40 bungalows en heeft slechts één toegangsweg wat de veiligheid ten goede komt. Op enkele minuten loopafstand bevindt zich zowel hotel/restaurant Landhuis Daniël als het Kunuku Aqua Resort.
Door de centrale ligging zijn zowel de stad als de mooie stranden richting Westpunt dicht bij. Dankzij het privé zwembad kunt u ultiem genieten van uw privacy.

De Woonkamer

De woonkamer heeft een gezellige zithoek en is voorzien van een grote eettafel met stoelen voor 7 personen.
In de woning is een TV, Radio/CD player en een internetaansluiting aanwezig met gratis WiFi.

De keuken

De keuken is voorzien van een koelkast, afwasmachine, gasfornuis, magnetron, koffiezetapparaat, toaster en een waterkoker. Verder is de woning voorzien van (glas)servies en bestek voor 8 personen.
Keukenlinnen is in de woning aanwezig en ook de BBQ in de tuin mag niet onvermeld blijven.

De woning heeft drie slaapkamers.

De voorste en middelste slaapkamers zijn voorzien van 3 en 2 éénpersoons boxspring bedden. De achterste slaapkamer van een tweepersoonsbed.

In de achterste slaapkamer bestaat de mogelijkheid een babybedje of opvouwbed te plaatsen.
De voorste twee slaapkamers delen de douche en toilet. De achterste slaapkamer beschikt over een eigen douche en toilet.

Per week ontvangt u één set bedlinnen.

De badkamers

In de woning bevinden zich twee badkamers met douche en toilet. Gasten ontvangen twee badhanddoeken per week.

Kleine kinderen
In de woning zijn twee kinderbedjes (tot 14 kg) en twee kinderstoelen aanwezig. Voor de veiligheid van kleine kinderen kan de achterporch middels een hekje afgesloten worden van het zwembad

De achterporch (terras)

De ruime achterporch is voorzien van een grote tafel en 7 verstelbare tuinstoelen. Voor kleine kinderen kan de achterporch middels een hekje van het zwembad afgesloten worden.

Zonneterras

Verder heeft de woning een groot zonneterras (ruim 5 bij 6 meter) achter de woning naast het zwembad. Het zonneterras is voorzien van twee ligbedden en heeft gedeeltelijk een overkapping.

Parkeergelegenheid

Op eigen terrein bestaat de gelegenheid twee auto’s te parkeren.

Het zwembad

Het zwembad wordt twee maal per week door een professioneel bedrijf onderhouden. Het zwembad wordt gevuld vanuit onze eigen bron. Het watergebruik van het zwembad kost u dus niets.

Telefoon/Internet

De woning is voorzien van een vaste prepaid telefoon aansluiting. U kunt dus gebeld worden door de thuisblijvers. Mocht u zelf willen bellen dan dient u beltegoed (bij bijvoorbeeld een tankstation) te kopen. Verder is er in de woning een gratis Wifi netwerk.

Boeken en CD’s

In de woning bevindt zich een boekenplank met Nederlandstalige boeken.

Informatie over Curacao.

In de woning is een afzonderlijke hoek ingericht met informatie over en kaarten van het eiland. Daarnaast beschikt de woning over een uitgebreide informatiemap met veel practische informatie.

Overige

De woning heeft ondermeer de beschikking over een strijkplank, strijkijzer en een föhn.

Water en elektriciteit

Het kraanwater op Curaco is van zeer goede kwaliteit. Zonder enig probleem is het kraanwater te drinken. Het water is evenals de elektriciteit wel duur. Normaal gebruik is in de huurprijs begrepen. Bij extreem gebruik dient bijbetaald te worden.